Ugostiteljski šećer

Dobar marketing učinkovit je i s malim stvarima. Mnogi gosti vašeg restorana ili kafića rado će sa sobom ponijeti vrećicu šećera. Pojedini hobisti sakupljaju reklamni ugostiteljski šećer, iz raznih objekata u kojima su bili gosti. Vizualni identitet je sastavni dio marketinga svakog poslovnog subjekta. Imati vlastiti logo na pakiranju šećera, osim što je stvar prestiža, bitno je za promociju vlastitog identiteta na tržištu. Otisnite vlastiti logotip i reklamnu poruku na vrećici šećera i istanite vaš brend.

Svojim kupcima nudimo visokokvalitetni bijeli i smeđi ugostiteljski šećer u vrećicama te osiguravamo dostavu naručene robe na području Zagreba i šire okolice u najkraćem mogućem roku po prihvatljivim cijenama.

U pojedinačnu vrećicu (pakiranje) dodano je 4-5 grama bijelog ili smeđeg šećera s tiskom vašeg logotipom do tri boje. Vrećice šećera su pakirane u transportne kartonske kutije sadržaja 2000, 1000, 500, ili 200 komada.

Pakirnicama nudimo uslugu fleksotiska do tri boje. Širina štampe može biti do 160 mm. Ponuda obuhvaća pripremu i izradu logotipa, tisak natpisa na vrećice i dostavu naručene robe.

Ugostiteljski šećer
Podijeli s prijateljima

Projekt „Certifikacija prikolica tvrtke Timar promet d.o.o.“ sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Top