O nama

TIMAR PROMET d.o.o. Ivanić Grad osniva se 2011. godine i započinje s djelatnošću pakiranja ugostiteljskog šećera.

Tijekom 2014. godine započinjemo s proizvodnjom karoserija za motorna vozila, prikolica i autoprikolica na temelju ugovora o poslovnoj suradnji s poduzećem AUTO POLJANA d.o.o. iz Ivanić Grada, koje 15-tak godina obavlja navedenu djelatnost.

Godine 2015. godine TIMAR PROMET d.o.o. Ivanić Grad preuzima cjelokupno poslovanje AUTO POLJANE d.o.o. Ivanić Grad, tehnologiju, zaposlenike, opremu, poslovni prostor te tržište prodaje i tržište nabave.

Godine 2016. preuzimamo cjelokupno poslovanje (tehnologiju, zaposlenik, opremu, poslovni prostor-najam i tržište) od poduzeća SIOP d.o.o. Bjelovar, koji je pravni sljednik Tehnike Bjelovar i jednog od najvećih proizvođača auto prikolica u Republici Hrvatskoj.

TIMAR PROMET

Proizvodnja i usluge

Naše specijalnosti su projektiranje, proizvodnja, prodaja i servis auto prikolica različitih dimenzija, vrsta i namjena. Proizvodimo standardne auto prikolice, prikolice za prijevoz plovila (manji brodovi, čamci, kajaci, Jet-ski), prikolice za prijevoz motocikla, Quad vozila i bicikla kao i specijalne prikolice po zahtjevima naručitelja. Standardna ponuda sadrži izradu vruće pocinčane šasije od čelika do 12 m dužine, 2,5 m širine i 4 m visine. Također izrađujemo nadogradnje za auto prikolice, kamione, pčelare i druge specijalne namjene.

Na sve prikolice ugrađuje se kvalitetna i provjerene oprema od renomiranih proizvođača KNOTT i AL-KO. U našoj vrhunski opremljenoj radionici možete dobiti kompletnu uslugu popravka i servisa te nabaviti rezerve dijelove i dodatnu opremu za vašu prikolicu.

Sve naše prikolice su homologirane i atestirane od strane CVH - Centra za vozila Hrvatska te posjeduju EU certifikat o sukladnosti.

EU certifikat o sukladnosti (EU Certificate of Conformity) je dokument koji izdaje proizvođač vozila s podacima predmetnog vozila kojim se potvrđuje da je vozilo iz serije vozila koje posjeduje EU homologaciju tipa vozila (WVTA) i ispunjava zahtjeve koji su bili na snazi u vrijeme njegove proizvodnje.

Misija i vizija.

Naša misija je briga o daljnjem uspješnom poslovanju tvrtke ulažući u inovativna i nova rješenja kako bi se održala konkurentnost na suvremenom tržištu, prvenstveno u rješavanju transportnih potreba kupaca upotrebom različitih tipova i modela auto prikolica.

Naša vizija je postati jedno od značajnijih poduzeća za proizvodnju i prodaju autoprikolica i ugradnju auto kuka u regiji i šire te sa svojom poslovanjem odgovoriti na sve zahtjeve i izazove današnjeg tržišta.

TIMAR PROMET d.o.o.

Sjedište: Krešimira IV 23, 10310 Ivanić Grad, Hrvatska

Član uprave društva: Tihomir Maršić

Sudski registar: Trgovački sud u Zagrebu

Iznos temeljnoga kapitala društva: 20.000,00 u cjelosti uplaćen

Račun 1: Zagrebačka banka HR2823600001102202039

Račun 2: Privredna banka Zagreb HR 2340009110711028

TIMAR PROMET d.o.o. odgovorna je kompanija kojoj je zadovoljstvo svakog kupca na prvome mjestu.

Podijeli s prijateljima

Projekt „Certifikacija prikolica tvrtke Timar promet d.o.o.“ sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Top