Vučne kuke za vozila - euro kuke

Vučna kuka je dodatak vozilu čija je namjena priključak i vuča raznih prikolica od 750 kg do 3500 kg. Koristi se za vuču tereta, plovila, kampera, motora te prikolica drugih namjena koje zadovoljavaju cestovne standardne. Na eurokuku možete montirati i nosač za bicikle, romobile i druge predmete.

Euro kuka ima mogućnost brze montaže i demontaže glavnog dijela same kuke na nosač. Možete je u roku nekoliko minuta demontirati i pohraniti u prtljažnik. Euro kuka je proizvod i dodatak vašem vozilu koji je atestiran i prihvaćen od strane EU i Republike Hrvatske.

U našoj ponudi imamo prodaju i ugradnju auto kuka za sve vrste osobnih i dostavnih vozila nosivosti do 3500 kg. Sve vučne auto kuke posjeduju Potvrdu o montaži, pločicu s podacima o homologaciji i atest u skladu s pravilima CVH - Centra za vozila Hrvatska.

Na vozila ugrađujemo električnu instalaciju sa 7-polnom ili 13-polnom utičnicom, dok na novija vozila ugrađujemo digitalne module.

U ponudi imamo sljedeće tipove auto kuka:

  • kuke na dva vijka,
  • kuke sa horizontalnim sistemom,
  • kuke sa vertikalnim sistemom,
  • teretne kuke.

Dobavljači auto kuka

Ponuda auto kuka

Izaberite marku, pronađite tip, model i godište vašeg automobila te pogledajte koje vrste auto kuka ugrađujemo. Slobodno nas kontaktirajte za sve druge informacije.

Podijeli s prijateljima

Projekt „Certifikacija prikolica tvrtke Timar promet d.o.o.“ sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Top